keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Lumikuvailut

Heips! Käytiin tässä reilu viikko takaperin kht Ainoan kanssa ulkona ja otin mukaan (yllätys yllätys) Jessen. Mutta se onkin ainoa kaakeistani, johon mulla riittää innostusta. On se jännä, miten Jessen "selkään" noustessa innostus valtaa mielen heti, ja tekee mieli lähteä laukalle. Jokin siinä hepassa saa mut joka kerta innostumaan uudelleen ja uudelleen. Jonain päivänä siitä tulee vielä mun hieno kouluratsu. Noniin nyt kun on tää postauksen tekstipuoli hoidettu, voin hyvin mielin spämmiä teille läjän kuvia. 


puskajussit 
5 kommenttia:

 1. Moikka, mulla olis sulle Liebster Award -palkinto/haaste täällä:
  http://renhetsevents.blogspot.fi/2016/02/liebster-award.html

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ::>_<:: Ostin sm:meissä sulta yhen kepsun, semmonen vaalee mokkakankainen otus, harja valkoista mohairia(?), silmät ja sieraimet liimattua tekonahkaa, ruskeita tummennoksia korvissa, suun ympärillä ja papumus(?)kuvio sekä turparemmittömät suitset, minkähän rodun kaavalla on tehty? Ajattelin jotain pre:tä tai vastaavaa, mutta kai se on parempi ensin kysyä sulta. Toivottavasti et nyt hirveesti loukkaantunu tost rotuarvauksest ⊙﹏⊙ Ja hyvin meni korkeushyppy! Harmi et et voittanut. ;-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkää loukkaantunu! Leikkasin sen palat joskus aikoja sitte. Jotain aika vanhaa kaavaa siihen käytin, en valitettavasti muista enää et minkä rodun. Jotain sirohkoa hevosrotua itse aatteliin, päätös on kuitenki sun :D Ja kiitos!

   Poista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)