perjantai 25. joulukuuta 2015

My Day 24.12.2015


  Kuten viime vuonnakin, kuvasin tänäkin jouluna My Dayn. Mietin pitkään, toteuttaisinko sen videona vai kuvina, mutta mulla on niin monta keskeneräistä videoprojektia muutenkin alla, että päädyin valokuvaamaan. Pidemmittä puheitta päästän teidät katselemaan kuvia!


Heräsin "jo" puoli kymmenen aikaan. Lomalla saakin onneksi nukkua pitkään.


Myslit naamaan ja liikkeelle. Ajattelin etten pitkästytä teitä yksityiskohtaisella selostuksella aamupuuhistani, joten en niitä myöskään kuvannut.

 Kymmenen aikoihin koristeltiin Maxin kanssa joulukuusi. Ponille tämä olikin jo ihan tuttua touhua, koristelihan se kuusen viime vuonnakin!

Lounaaksi perinteisesti riisipuuroa, joka onkin jouluruuista lempparini.


Ennen maastoon lähtöä avasin Champin sykeröt ja katsoimme joulupukin kuumaa linjaa :D


Sitten maastoon. Käytiin ihan mukavan mittainen lenkki. Kaksi tuntia siinä taisi mennä. Tunelmaa loivat (joulu)laulut joita kuuntelin samalla. Valitettavasti kamerasta loppui nopeasti akku, joten kaikista kauneimmat maisemat jäivät kuvaamatta.

Kotiin päästyäni löhöilin hetken, mutta päätin käydä ennen pimeän tuloa vielä Maxin kanssa vähän hyppimässä.Neljän jälkeen söimme joulupäivällisen. Itse söin leipää, lohta, perunaa ja perinteisiä joululaatikoita.


Joulupukkia odotellessani ehdin ommella pari tuntia. Kuvassa näkyy tosiaan tulevan hevoseni "klippaukset"


Sitten ne lahjat vihdoin tulivat, ja ainakin doge oli innoissaan. Se ei malttanut jättää lahjakasaa rauhaan, vaan oli siellä ihan innoissaan nuuhkimassa paketteja. Kuvassa omat hevos/keppariaiheiset lahjani, joita tuntu tänä vuonna olevan ihan super paljon :o Mummini ja ukkini tekemät ihanat estetolpat puutuvat vielä kuvasta. Äitikin oli itse neulonut mulle villasukan, joka näkyy oikeassa reunassa täytettynä :3


Käytiin illalla vielä nopeasti ulkona testaamassa uudet tolpat Maxin kanssa, ja todettiin että hyvät on! <3 Korkeutta on 130cm ja säätää voi 5cm välein. Nää tulee kyllä käyttöön!Älkää hämmentykö mahtavasta sammakkoloikkahyppytyylistä ja mun hienoista villasukista, jotka sain nekin lahjaksi.
Loput illasta/yöstä menikin sitten ihan näissä merkeissä. Nukkumaan menin siinä kahden aikoihin. Hyvin rento päivä oli, mutta lomalla kuuluukin rentoutua. Nyt yritän saada tänä vuonna muutaman postauksen julkaistua ja uuden tietokneen myötä voisin saada jonkun videonkin tehtyä!

Hyvää myöhäistä joulua kaikille ja ensi postauksessa nähdään! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)