maanantai 14. syyskuuta 2015

Quarabotus

Hei pitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt, mutta hei pian on syysloma! Tai no pian ja pian, mutta silti. Ennen syyslomaamulla on kahden viikon TET-harjoittelu, jonka suoritan Eurokankaassa. Siltä ajalta ei mitään läksyjä tule, joten päässen ratsastamaan keppiotuksillakin useammin! Ehkä postaustahtikin vähän kiihtyisi. Mulla on ihan miljoona postausta kirjoitettavana mm kesäleireistä ja muusta kivasta! Noo kaikki aikanaan.

Joka tapauksessa talliin muutti reilu vikko sitten Jacelle kaveri. Kyseesä on quarab ZEA Dance of Death, tutummin Daisy. Daisy on nuori ja hyvin kuuma tamma, erittäin osaava etenkin koulussa, mutta myös esteillä. Vauhtia riittää joskus liiaksikkin, samoin tempperamenttiä. Tarhassa ja muiden hevosten läheisyydessä Daisy on hyvin dominoiva. Toisen hevosen erehtyessä tulemaan yhtään liian lähelle, saa raukka mitä luultavimmin kaviosta päähän.
No ehkä teitä nyt kiinnostaa tietää, miltä itse hevonen näyttää? No tältähän se.

Tällainen kaveri tosiaan. Omasta mielestäni varsin onnistunut, vaikkakin kaula on hieman ryppyinen. Kangas on yksi Berliinin ostoksista, todella tuskallinen ommella, mutta lopputulos on kaunis ^^

3 kommenttia:

  1. Kiva että postaus tahti luultavasti nyt kiihtyy ja Daisy on tosi nätti :))

    VastaaPoista
  2. Daisy on upea! Keppariharrastajan unelma TET-paikka muuten :D

    VastaaPoista
  3. Daisy on IHQU!!!!!! Nii ja näköjään tää postaustahti ei kiihtynyt yhtään vaan pikemminkin hidastuu. "Kohta on syysloma" ei, vaan kohta on jo joululoma!!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)