perjantai 21. elokuuta 2015

Seepra ja kaljupää

Olen viime aikoina saanut ideoita vaikka minkämoisiin otuksiin. Tuoreimmat outoudet ovat seepra ZEA True Hippo "Taneli" ja englannintäysiverinen ZEA Positively Platnum xx "Phantom". Viimeksi mainittu on tosiaan otsikon kaljupää. Miksi kalju? Phantom on painottunut pooloon ja perinteisesti poolohevosten harjat ajellaan lyhyiksi, etteivät ne takertuisi mailoihin. Hevosta koristaa myös tallin "logolla" ja numero 1 varustettu polttomerkki. Siitä tulikin mieleeni, että jotkut saattoivat ihmetellä kasvattajaliitteen muuttumista. Tallin nimi vaihtua Metsämansikasta kht Zealotiksi!


Phantom pääs heti ruusukemalliksi. Ruusukkeet tulee omiin kisoihini syksyllä. Lajista en vielä tiedä, mutta olin ajatellut kenttä- tai matkaratsastusta. Noo siitä lisää myöhemmin.
Viimeisenä esittelen vielä tilarina tehdyn peruspollen, joka tulee sunnuntaina Zeator cuppiin myyntiin. Ajattelin kuitenkin lisätä sille vielä jonkun merkin ja ehkä tummennokset silmien ympärille ennen myymistä, saisi ponukki vähän persoonallisuutta.
1 kommentti:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)