torstai 21. toukokuuta 2015

Viikonloppu Tikellä

Huhhuh vihdoin on kokeet hoidettu kunnialla pois alta ja voi alkaa rentoutua. Keskiviikkona tein viimeisen kokeen kahdeksannella luokalla. Koulujuttuja on tosiaankin ollut ihan hävyttömän paljon, joten blogikin on jäänyt hiljaiselolle. Paljon on ehtinyt tapahtua ja postauksiakin olisi useampi kirjoitettavan. Aloitan valtavan postausurakan viikonlopustani Tikellä tässä kuukausi sitten.

Artsy läski
Saavuin Tikelle lauantaina aamupäivästä. Mukaani otin Jacen, Flamerin, Maxin jayläpitohevoseni Nallen. Käytiin heti ensimmäisenä maastossa neljällä hepalla: Maxilla, Nallella, Piipillä ja Jadella. Tikellä meni lujaa kuten aina ja no... kuvat on sen mukaisia.Kaikki oli nätisti samassa puussa...
...kunnes Max otti ja lähti.

Siellä oli jotain poikia joten Tike naamioitui.
Tiken naamioitumisyritys oli tosin aika turha sillä satuin vahingossa herättämään poikien huomion nauramalla hysteerisesti ja kaatumalla komeasti keselle tietä.

Tämä ihanuus on siis Nalle :3 Eveltä sain yp.

Sunnuntaina oli Cavallohorsesin kisat. Sinne mentiin ison heppalauman kanssa ja hauskaahan meillä oli. Kotiin toin kolme palkintoa. 40-50cm luokasta Nallella 3. sija, 60-70cm Maxilla 1. ja laukkakisassa Jacella toiseksi. Ihan hyvä saalis siis.Pipo silmillä on hyvä hyppiä.Hetki ennen seinään törmäämistäMax pääsi lastenratsuksi


Hauska viikonloppu kieltämättä oli, pitää ottaa joskus uudestaan! (oikeesti oli ihan kamalaa) Juu mutta ensi postauksessa sitten nähdään. Eiköhän sellainen oo piakkoin tulossa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)