maanantai 16. maaliskuuta 2015

Viikonloppu Evellä osa1

Vietin koko viikonlopun Even ja kepparikasan kanssa. Perjantaina majottauduimme Even yläkertaan. Hevoset asuivat karsinoissa vieressämme ja mun hevoset pääs kerrankin tarhailemaan ihan kunnolla. Perjantaina käytiin kuvailemassa ihan kunnolla Lillin ja Flamerin kanssa. Löydettiin lähimetsästä ihana kuvauspaikka, jossa vietettiinkin aikaa ihan kunnolla. 

 Kevät <3
 Täytyhän sitä tietysti kokeilla kaikki temput läpi


 


Eihän sitä kermavaahtoa tullut kovin paljon
Kun oltiin viimein saatu mun tavarat kasaan, lähdettiin Evelle päin. Purettiin tavarat ja laitettiin hevoset karsinoihin.  Lauantaina herättiin jo vähän ennen kaheksaa ja ruokittiin hevoset. Pian vietiin Jace ja Dewi tarhailemaan, jonka jälkeen lähdimmekin kohti oikeaa tallia, jossa Evellä oli ratsastus. Eve ja Dewi :3


Siellä ne menee
Kolmen tunnin tarhailun jälkeen pystytimme kaksi uutta tarhaa, jonneveimme loputkin hepat. Jacen ja Dewin varustimme ja lähdimme maastoon. Tarkoituksena oli käydä ihan useamman tunnin lenkki ja sellainen siitä tulikin! Matkaa kertyi Sports trackerin (osaankirjoittaa) mukaan yhteensä melkein 10km. Ne jotka ei mun instaa seuraa eivät taidakkaan tätä kaveria tuntea. Kuvassa siis uusin hevoseni, jolla ei vielä nimeä olekkaan.


Matkaeväät Cx
Ja sitten lähettiin!

Ensimmäisenä pysähdyttiin maastoesteillä. Pystytettiin meille pieni rata, jota jonkin aikaa sitten hypittiin. Jace hyppäsi tosi hyvin ja ajattelinkin jatkossa käydä useammin hyppimässä sillä maastossa!Uuvuttavan reissun päätteeksi oli ihanaa ratsastaa Pizzataxin ovesta sisään ja istahtaa penkille. Jace ja Dewi herättivät paljon hupia. Myyjä (tai mikä nyt olikaan) kyseli kaikkea ja asiakkaat naureskelivat hieman. Hyvin mielin söimme pitsamme ja soitimme kyydin takaisin Evelle. Aurinko oli ehtinyt jo melkein laskea, joten vietiin vaan hepat sisälle ja sädettiin.

Maasto kokonaisuudessaan

Illemmalla/yöllä käytiin vielä ratsastamassa Skionalla ihan kunnolla. Luvassa oli ekat raviharjoitukset, jotka menivätkin yllättävän hyvin! Poni alkaa oppia :3 Kuvia ei edes yritetty ottaa kun oli niin pimeää. Tarkoituksena oli käydä yömaastossa, mutta simahdettiin sitten molemmat vaatteet päällä makuupussien alle eikä herätessämme puoli viideltä jaksettu enää lähteä :p Se jäi sitten ensi kertaan.

Jottei postaus venyisi ihan kamalan pitkäksi, teen sunnuntaista postauksen vielä myöhemmin. Toivottavasti tykkäsitte! Ensi postauksessa nähdään :)

4 kommenttia:

  1. Flamerin kuvan alla (se kuva missä on pelkästään Flamerin pää) on kuvia Evestä, ja ei ekassa, mutta tokassa niin Even ilme on niin :3

    Kivoja kuvia :---)

    VastaaPoista
  2. kivan pitunen lenkki :) :D eihän sitä aina jaksa yömaastoa ;) ja ihania nuo metsäkuvat <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)