maanantai 16. helmikuuta 2015

Dellan ja Dewin varsa


Pari viikkoa sitten ollessamme Dellan kanssa kylässä Evellä, pääsivät Della ja Even Dewi tarhailemaan keskenään. Eilen illalla Della synnytti sittn todella oudon, mutta terveen tammavarsan! Isä lienee siis Even Dewi. Outo perhehhän tuo on, mutta ainakin varsasta tuli suloinen. Tänä aamuna lähdettiinkin kello 7.50 tarpomaan Evelle Dellan ja varsan kanssa. Tarkoituksena oli ottaa kivoja perhekuvia metsässä. Aika kivojahan niistä sitten tulikin.

 Sain vihdoinkin käyttää tota lankaa, jonka ostin joskus aikoja sitten!


 Ja siinähän sitten on koko perhe koossa :3Muutaman(kymmenen) suloisen kuvan jälkeen saimme huikean idean ottaa vähän erikoisempia perhepotretteja. Tästä ponit saivat käriä, mutta ainakin meillä oli hauskaa!

Valmiina...
... LENTÄKÄÄ!
Sinne meni! Ei mikään normaali kuva, mutta kiva silti cx


Päätimme jättää mustat ponit (tai ainakin ne olivat mustia ennen lumeen tutustumista) rauhaan, ja heittää Dellan vielä kerran. Eihän siitä mitään kovin upeita kuvia saanut, mutta pitihän tätä vielä kerran kokeilla.
Täytin muuten Dellan eilen uudestaan. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs te tykkäätte ponin uudesta ulkomuodosta?
Sinne menivät
Kun Dellakin oli mielestämme kärsinyt tarpeeksi aloimme hyödybtää ihanaa auringonnousua. Ei mennyt kauaa kun Eve jo piti Dellaa ja Dewiä päänsä päällä samalla kun minä räpsin niistä kuvia.

Njaaws :3
Kun olimme jo kylmettäneet itseämme tarpeeksi, päätimme nousta ratsaille. Itse kokeilin vähän pikkuista ja Eve päästeli menemään Dewillä. Kyllä Dellakin pääsi liikutukseen. Sillä köpöttelin aika vauhdikkaasti maastossa ilman varusteita. Instastani löytyykin tästä video.

Söpöläinen lainattuine suitsineenPikkuinen hyppäsi oikein kivasti. Vähän se säikkyi kun vierestä kulkenut koira jäi haukkumaan meille kovaäänisesti, mutta muuten pysyi kohtalaisen rauhallisena. Toivotaan että tästä tulee hyvä kisaponi mulle.

Pari päivää sitten käytiin myös Even kanssa kivalla maastolenkillä koulun jälkeen. Mulla oli Lilli ja EVellä oli Della. Lenkki oli kiva ja saatiin muutamat mainiot kuvat, vaikka kamera ei ollut oikein yhteistyökykyinen.
 Maastoiluun ja kuvailuun kyllästyttyämme, päätimme käydä kaupassa ostamassa meille jäätelöt. Tallustelimme tyytyväisinä jätskiä syöden ja keppareilla ratsastaen ulos kaupasta, kun mun luokkalainen "oikein mukava" poika tuli vastaan. Paniikissa lähdimme juoksemaan pikakävelemään pois paikalta ja kun pääsimme turvaan, lyyhistyin hysteerisesti nauraen maahan. (Paras kohtaaminen ever) Mitäköhän se mahtoi meistä ajatela? No tämän pienen välikohtauksen jälkeen jatkoimme matkaamme kohti meidän taloa. Siinä välissä pysähdyimme ratsastamaan lammikkoon jääkentälle, jossa hypin pienen pientä estettä. Kengäthän siinä kastuvat entistä pahemmin ja niin suuntasimme märin jaloin meille.
Myöhmmin samana iltana harjoiteltiin vielä küreja, mutta paljon muuta teitä mahdollisesti kiinnostavaa ei tehtykkään. No mutta hei! Nähdän ensi postauksessa, sillä taidan nyt mennä (taas) tekemään uutta hevosta.
DEMONIORAVA!! joka ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta oli niin hieno, että oli se pakko johonkin tunkea

7 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja tuo varsa on tosi söpö ! Ettekö kaatunut tuolla jäällä ? :D

  VastaaPoista
 2. Onko maaliskuussa mitään kisoja tai viel helmikuussa?
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksaisi alkaa sulle niitä luetellä tässä, niin voit itse käydä katsomassa esim foorumilta tai instasta. Cavallohorses pitää ainakin kisat tässä lähiaikoina

   Poista
 3. Uuh tuo varsa :D aika erikoinen sekoitus mutta söpöö :3 DEMONIORAVA HYÖKKÄÄ

  VastaaPoista
 4. Sen nimi voisi olla Dewwa :D kun Dewi ja Della = Dewwa

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)