lauantai 21. helmikuuta 2015

Credeyn kisat 21.2.


Tänään oli kht Credeyn kisat. Itse menin paikalle jo yhdeltätoista, sillä olin lupautunut apukädeksi. Kisoissa oli myös kuvausryhmä, joka tekee keppihevosdokumenttia. Ryhmä oli minulle jo tuttu ja saapuessani minulta kysyttiin, saisivatko he asentaa minulle mikrofoni. Vastasin myöntävästi ja pian se olikin jo asennettu. Kuvissanäkyvä vaalea kontti alaselässäni on siis mikrofoni, jos sitä mietitte.
Mennäänpäs nyt asiaan. Olin osallistunut kaikkiin luokkiin, mutta yhtä esteluokkaa ei pidetty ja kaksi tavallaan ydistettiin. Menin siis tyyliluokkaan, 40-50cm(?), 90-100cm, improküriin ja küriin. Sijoituksia en odottanut eikä niitä myöskään tullut. Hauskaa mulla silti oli.

Tyyliluokka meni mielestäni hyvin. Rata oli taas suurimmaksi osaksi oikeassa laukassa, joka tuotti vähän ongelmia. Oon tosin saanut nyt hiottua tuota huonompaakin laukkaa kohtalaisen hyväksi.
40cm meni ihan hyvin myös, mutta olisin saanut olla paaaljon nopeampi...


Seuraavaksi olikin jo 90-100cm. Esteet näyttivät tooosi korkeilta, eikä vauhtiakaan ehtinyt ottaa kovin paljon. Harmillisesti tuli kaksi pudotusta, joista toinen oli kyllä ihan tahallinen. Tiesin jo etukäteem, etten tulisi pääsemään estettä numero 3. Niinpä tein todella tiukan tien ja rymistin läpi. Harmi vain että pudotin kuitenkin sitäkin seuraavan esteen, jonka olin harjoitellessa päässyt. Pudotuksesta tuli kuitenkin vain +2 sekunttia, joten sain ihan hyvän ajan!
Taas näitä muna-asentoja :'D
 3. este ja tahallinen pudotus


Improkürista en muista oikeastaan enää mitään, mutta taisi se ihan hyvin mennä Cx Musiikki oli aika reipas ja siinä oli hyvä rytmi.


Mun ei ollut alunperin tarkoitus osallistua küriin, mutta päätinpä silti osallistua. Ratsuna toimi uskollinen Jace. Sekin meni kohtalaisen hyvin, vaikka feilasin sen lopun tilanpuutteen vuoksi perinpohjin. Ehkä se onnistuis ens kerralla?

Juttelin kisoissa tosi kivojen ihmisten kanssa, sain testailla monia ihania hevosia ja ostin Leon takaisin! Muistaako kukaan enää huovuttamaani Leoa? No se on nyt taas meillä. Huonoon kuntoon oli raukka mennyt. Kieli leikattu pois ja kaula katkennyt. Kunnostamaan vain. Ostin lisäksi suitset ja myin kaikenlaista kivaa kamaa. Varsin mainiot kisat sijoittumattomuudesta huolimatta.

7 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! (: Kivoja kuvia ja oo mikrofooniii :3

  VastaaPoista
 2. Voi Leo parkaa :() Se on kyl ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja kiva blogi:)!

  VastaaPoista
 4. Tuli muuten tässä vanhoja postauksia selaillessa mieleen kun SM-kisa 2015-postauksessa mietit miten kolmas sija valittiin kun sinulla ja jollain toisella oli samat pisteet, niin olin silloin koulutuomarin avustajana niin se ratkaistiin sillee, että kummalla oli yhteenlaskettuna isommat yleisvaikutelmapisteet:) Samat pisteet olivat luultavasti sattumaa, koska vielä tarkistuslaskin pisteet:D

  VastaaPoista
 5. http://i901.photobucket.com/albums/ac213/khtsoihtu/Avatjne/mansikinkaakkurat_zps7b452488.png hei

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)