perjantai 23. tammikuuta 2015

Taikahevosen kisat


Viime perjantaina Eve tuli meille yöksi. Päivään kuului shoppailua Champin kanssa, mässäilyä ja varustepajailua. Yritettiin myös tutustuttaa koiraani Even kisaan huonoin tuloksin... :'D 


Lauantaina heräsimme pirteinä ja aloimme valmistautua kisoihin. Kahdeksan aikaan suuntasimme tallille sillä oli mun hoitopäivä. Miltei tunnin harjaamisurakan jälkeen lähdimme jo kovalla kiireellä toiselle tallille, jossa Evellä oli ratsastus. Kun vihdoin saavuimme sieltä kylmissämme kotiin, ehdimme syödä ja sitten olikin aika lähteä kisoihin.
Kun viimein pääsimme perille, pystytimme myyntipisteen ulkohousujeni sekä muovipussin päälle. Sain myytyä nimettömän papurikon hintaan 40€, Pinkin 25€ ja yhdet suitset 6€. Ihan mukavasti siis tienasin. 
 Pian olikin vurossa tyyliluokka. Eve osallistui siihen Dewillä ja minä Dellalla. Olin itse todella tyytyväinen rataani ja sijotuinkin sillä kolmannelle sijalle!Eve ja Dewi säätävät jotain ennen radan alkua CxPalkintojen jako

Della palkintoineen

Kyllä se välillä syödä pitää
Siellä se Soihtunen mennä viipottaa
Tästä luokasta, kuten lopusistakaan joihin osallistuin, ei tullut sijoituksia. Olen silti tyytyväinen, sillä sain jokaisessa puhtaan radan! Aikoinikin olen ihan tyytyväinen, vaikkei niillä sitä voittoa tullutkaan. Näin jälkiviisaana olisin voinut tehdä tiukemmat tiet, mutta ei sille enää mitään voi. Ehkä muistan huomisissa kisoissa sitten vetää mutkat suoriksi.Öööö... xD Mitä ihmettä?
Aika tyylikäs hyppy vaikka itse sanonkin
Osallistuin myös kisojen alussa puolivahingossa kur luokkaan. En ollut ikinä kuullut musiikkia ja vedinkin radan täysin improvisoituna. Askeet eivät sopineet välillä ollenkaan musiikkiin, ja suorituksen loputtua olin ihan kuolemaisillani. Olisi ehkä pitänyt ravata vähemmän.... En siis (yllätys yllätys) sijoittunut tässäkään.Mulla oli tosi hauskaa kisoissa, ja odotankin jo innolla seuraavia kisojani (niitä ei tarvitsekkaan kauaa odottaa kun huomennahan ne ovat) Innostuin niin kovasti tosta kouluratsastuksesta, etä ajattelin jopa vetää kürin jossain kisoissa. Ehkä. No toivottavasti piditte postauksessa. Nähdään taas!

Loppuun vielä toivottavsti toimiva video jostain radastani Tikrun kanssa. Olen tosi pahoillani laadusta, sillä videolle tapahtui jotain D:

2 kommenttia:

  1. En näe tuota videota :( Mutta noi ratsastuskuvat <3 Etenkin hyppykuvat olivat hausjoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on niin huonolaatuinen, ettet menetä paljoa. Kiva kuitenkin että tykkäsit :)

      Poista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)