sunnuntai 7. joulukuuta 2014

kht Havun ja Toton kisat

Eilen suuntasimme Even kanssa kht Havun ja kht Toton kisoihin. Itse osallistuin kaikkiin luokkiin. Kisaratsuina mulla oli Della, Fanny, Max ja Gim. Lisäksi  osallistuin näyttelyihin uudella hevosellani, jolla ei ole vielä nimeä. Olihan mulla myös kasa myytäviä mukana. Sää oli kohtalaisen hyvä. Välillä satoi, mutta se ei silti haitannut meitä. 

Maxin kanssa verryttelemässä
Omat ratani menivät todella hyvin. En sijoittunut missään luokassa, mutten myöskään pudottanut yhtään kertaa. Siitä olen todella tyytyväinen. Vääriä ratojakaan ei tullut tynnyrinkiertoa lukuunottamatta. Sain myös paljon kehuja hevosistani. :3

Even ja myyntipiste
 Eve sai myytyä miniponinsa ja minä myin Leon, Wandan sekä Twixin. Vaikuttaa siltä, että hepat saivat hyvät kodit <3 Kisoista tienasin 80€

Leo uudella omistajallaan. Ikävä tätä ponia D':
Esteluokkien lisäksi osallistuin tynnyrinkiertoon (joka meni avan surkeasti), laukkakisaan sekä näyttelyihin. Sijoittumattomuudesta (ei muuten varmana ole oikea sana) huolimatta mulla oli kivaa! Toivottavasti pääsisinkin taas pian kisaamaan.

Tämän takia en ottanut juuri ollenkaan kisakuvia... Kuvista tuli tärähtäneitä, pimeitä ja... SAVUISIA?! Siellä ei siis ollut sumua eikä mitään, vaan kamera päätti säätää omiaan.

Even tekemä kisavideo.

Postaus nyt jäi vähän lyhyeksi, mutta parempi sekin kun ei mitään! Ensi postauksessa nähdään. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)