tiistai 23. joulukuuta 2014

Even luona yötä

Max the Pallopää upeaa taivasta vasten

Lauantaina joulujuhlan jälkeen, pakkasin tavarani ja suuntasin Even ja Empun pikkujouluihin/synttäreille. mukaan tulivat tietysti myös Onni, Della, Max, Fiona ja Champ. Itse saavuin Evelle jo yhden aikaan, ja muut vieraat tulivat vähän myöhemmin. 
Kun suurinosa vieraista oli tullut, lähdimme pienelle maastolenkille. Sinne otin aluksi Maxin. Evellä oli Tero, joka oli hänellä vielä ylläpidossa. (vaan kuinkas Terolle sitten kävikään? Se selviää myöhemmin postauksessa) Huomattuamme upean taivaan, otin muutaman kuvan. Tämän jälkeen vaatimalla vaadin, että käymme hakemassa uudet hevoset Eveltä ja kuvaamme niitä. Sain sitten kaikki suostuteltua, ja niin meillä pian olikin mukana Champ, Sky ja Tero, joista saimme suloisia kuvia! :3

Teroo

Aaws :3  isä ja tytär

Oikeat hurmurit 
Juokse Sky, juokse!

Maastolenkin jälkeen kaikki olivatkin löytäneet tiensä Evelle, joten avasimme joululahjat. Itse sain suklaata, herkkuja, joulukuusenkoristeen sekä harmaata ja ruskeaa fleeceä. Aika hyvät lahjukset siis.
Eve järkyttyi pahasti löydettyään postilaatikosta valituskirjeen, jossa sanottiin että olimme riehuneet toistuvasti. Kirjeen lopussa kuitenkin luki, että luovutan Evelle Teron. Kirje oli siis minulta. Voitte uskoa, että oli hankala pidättää naurua kun yks ihan paniikissa selittää, että on saanut valituskirjeen. x3 Kun kaikki olivat avanneet pakettinsa, aloimme mässäillä. Söin ihan liikaa ja kun kaikkien masut olivat aivan turvonneet, aloimme katsoa elokuvaa. Katsoimme Monsterit-yliopiston joka oli aika hauska ja pelottava. Elokuvan jälkeen lähdimme perinteiselle Salama-maastolle.


Eli ratsastamaan pehmoleluhevosella kaduille.... Ratsastaessani Salamalla, törmäsimme ystävääni, joka kummasteli touhujamme. (No onko se ihme? Kuka nyt ei kummastelisi lapsosia ratsastamassa pehmoleluhevosella keskellä yötä/iltaa) Päästyämme Evelle, ratsastimme hieman. Tai oikeastaan minä ja Eve ratsastimme, kun muut kuvasivat.

 EVEN KISSALLA ON KULMAKARVAT! :0Max ja lisätty ravi... Joskus se poni vähän liioittelee noiden lisäyksien kanssa.

Innostuimme Even kanssa kokeilemaan vähän caprioleja. Itse olin harjoitellut niitä aiemminkin, joten ne sujuivat kohtalaisen hyvin. Eve tosin ensikertalaisena tarvitsi hieman harjoitusta, mutta loppua kohden Evekin loikki kuin vanha konkari. (kuulostipa tuo lause tyhmältä)
 Hieno Max <3


Fiona ei aluksi ymmärtänyt, joten potkaisi ja maa syttyi tuleen? 


 Sitten alkoi pikkuhiljaa onnistua


Ööm mitä ihmettä?

Siirryimme sisälle, sillä kuvaajat alkoivat pian kylmettyä. Siellä vielä säädimme ja söimme. Joskus yöllä päätimme Even kanssa lähteä vielä maastoon. Varustin Dellan ja hiippailimme ulos. Evellä oli ratsunaan Dewi. Kuvaajat jäivät nukkumaan, joten tästä reissusta ei kuvia ole. Maastossa oli kuitenkin todella kivaa! Teimme aika pitkän lenkin (ottaen huomioon kellonajan), jonka jälkeen menimme iloisin mielin nukkumaan säätämään Evelle. Kello alkoi olla jo reilusti yli puolen yön, kun vihdoin nukahdimme. Itse tosin heräilin pitkin yötä kamaliin yskäkohtauksiin.

Aamulla söimme rauhassa ja nauroimme muropaketille. Aamupalan jälkeen menimme ulos hyppimään. Mulla oli Max ja Evellä Della. Oli kiva päästä hyppimään ihan kunnolla, kun ponilla tuntui virtaa riittävän.
Hetken ehdimme hyppiä, kunnes kaikki halusivat lähteä maastoon. Niinpä lähdimme taas käppäilemään pienehkölle maastolenkille läheiselle "pellolle". Saimme mainiota kuvia ja Eve kasteli sukkani ja kenkänsä. Hauskaa oli joka tapauksessa!
 Hehheh matkin Eveä tässä kuvassa >:)

Max heikoilla jäillä
Reissun jälkeen hypimme vielä hetken, kunnes huomasin äidin tulleen pihalle. Juoksin äkkiä pakkaamaan tavaroitani. Kello oli ehkä yksi kun lähdin Eveltä. Olisin kyllä voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. 

Lähdettiin muuten sunnuntaina tänne mummolaan. Täällä onkin jo ihan reippaasti lunta, joten jouluisia kuvia luvassa! 


Hyvää joulua jo etukäteen
♥: KHT Metsämansikan väki


2 kommenttia:

  1. Haa just paras postaus :"D Mila on joku kulmakarvallinen pokemon? Cx

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)