maanantai 3. marraskuuta 2014

Pienet ostokset

Me mentiin tänään luokan kanssa Tapiolan kulttuurikeskukseen muutamaksi viimeiseksi tunniksi. Koulu loppui kahden maissa Tapiolassa, ja siinä muistin Eurokankaan ja muiden kivojen kauppojen sijaitsevan aivan kivenheiton päässä. Mulla oli vielä taskussa 30€ eiliseltä Helsingin reissulta, joten lähdin onnellisena taapertamaan kohti kauppoja. Ensimmäiseksi silmäni osuivat Tiger-nimiseen kauppaan, jossa myydään aivan kaikkea! Sieltä olen ennenkin ostanut kaikenlaista kivaa, enkä joutunut tälläkään kerralla lähtemään kotiin tyhjin käsin.

  Otsapantoja varten pinkki kimallenauha 4€ ja pinkkiä, sinistä, vihreää, violettia ja kultaista kimalletarraa 3€
 Kimallestrasseja eri väreissä 3€

Tigeristä ostiin siis kaikenlaista kimaltavaa. Ostosten yhteishinnaksi tuli tasan 10€ Noista riittääkin sitten pitkäksi aikaa blingiä suitsiin ja muihin varusteisiin! :)

Muistelin että Tapiolan Eurokankaassa oli joskus syyskuun aikoihin myynnissä paaaljon rose mohair -lankaa. Kyseisen langan toivossa sinne sitten seuraavaksi matkasin. Saapuessani liikkeeseen, suunnistin heti lankalaatikolle ja koin karvaan pettymyksen. Laatikossa ei näkynyt mohair-lankoja ollenkaan! Kiertelin silti vielä Eurokangasta samalla kankaita hiplaillen. Samalla huomasin että sinne oli vihdoin tullut vanupusseja myyntiin! Musta tuntuu että vanu on ainaloppu kaikista kaupoista, mutta tällä kertaa mua sitten onnisti. Sellaisen sitten kaappasin syliini. 
Halusin vielä käydä katsomassa lankoja, joten kävelin taas lankalaatikolle. Yhtäkkiä silmiini osui vaaleanpunaista rose mohairia. Vaistoni sanoi että jos laatikossa oli vaaleanpunaista mohairia, eivät sen ruskeat lajitoverit voineet olla kaukana. Aloin siinä sitten penkoa laatikkoa, ja vihdoin löysin aivan pohjalta oikean kultasuonen. Sieltä löytyi haluamaani mohairia ja vielä suloista Veera lankaa. Hillitsin hamstraamishaluni ja tyydyin ottamaan näitä lankoja (vain :D) neljä kerää. Innoissani kiikutin vanua ja lankoja sitten kassalle, kun myyjä huomautti että ostamalla neljä lankakerää saa viidennen ilmaiseksi. Kävin sitten vielä noutamassa yhden ruskean mohairlangan :D 


Rose mohair 1.50€/kerä kolme kerää yht 3€(sillä yhden sai siis kaupanpäälle)


Veera-langat 1.50€/kerä kaksi kerää yht 3€


Ja vanupussi 5€

Kukkaro 21€ euroa kevyempänä lähdin iloisesti tepastelemaan kohti bussipysäkkiä mukanani blingiä, laankaa ja vanua. Olen tosi tyytyväinen ostoksiini varsinkin kun ottaa huomioon, ettei mun ollut alunperin arkoitus edes käydä kaupassa! Matkalla kotiin tuli houkutus käydä vielä yhdessä lankakaupassa, mutta päätin silti olla käymättä. Ei makeaa mahan täydeltä. ;)

4 kommenttia:

 1. Yleensä en hirveesti ostosten esittelypostauksista oikein tykkää, mutta sä osaat tehä ne vähä mielenkiintosikskin :) Eli tosi hyvä postaus ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja kiva että tykkäät! :3

   Poista
  2. Muutes miten sait tollasen "yläkuvan" ? Et siin on yks iso kuva ja muutama pieni kuva palloissa? Ja miten sait ton otsikon tohon kuvan alle? Ku mun blogis se on sen kuvan yläpuolel

   Poista
  3. Picmonkey nimisellä ohjelmalla saa tehtyä :D Sieltä löytyt erilaisia asetuksia joilla saa muokattua kuvia eri muotoisiksi yms. Lopuksi vielä laitoin kuvat päällekkän sumpaint sovelluksella. Molemmat ovat ilmaisia ja löytyvät netistä ihan googlettamalla :) Toivottavasti tämä auttoi vähän

   Poista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)