sunnuntai 9. marraskuuta 2014

(Halloween) maastossa

Tässä reilu viikko sitten kävimme Even kanssa halloweenmaastossa. Mukaan änki tietenkin myös pari muuta hyyppänää. Itselläni oli mukana velhoksi pukeutunut Max ja Evellä oli Dewi-luuranko. Kiertelimme ympäri pimeitä metsiä, ja laukasimme pitkin valaistuja polkuja. Pelästyimme myös kuoliaaksi metsässä liikkunutta salaperäistä valoa! Joka sitten myöhemmin osoittautui pyöräilijäksi... :'D Hauskaa oli jokatapauksessa, ja olemmekin varmaan lähdössä taas joskus joulumaastoon!

Velho ja luuranko :3

Jätä se kännykkä rauhaan Eve!Tässä näkyy hyvin mun taikaraippa (taikasauvan ja raipan risteytys)

Mäkin sain mennä luurankohepalla

Ehheh... Älkää kysykö  Cx
 Ihmettelette ehkä miksi otsikossa tuo halloween on suluissa. Sille on ihan luonnollinen selitys, sillä aion tässä postauksessa kertoa eräästä toisestakin maastolenkistä. Ja Eve oli tietysti taas mukana. Tämä lenkki ei tosin ollutkaan ihan mikään tavallinen, sillä Eve oli pukeutunut... sanotaanko vaikka että erikoisesti. Hän ratsasti uudella hevosellani (jota en ole saanut vieläkään nimettyä).


Näin meilläpäin ratsastetaan.
  Eve siis tosiaankin halusi pukea ylleen mun ikivanhan dalmatialaispuvun. Pitihän mukana olla asuun sopiva hevonen, joten tuo uusin oli sopiva valinta. Maastolenkin jälkeen Eve tuli vielä katsomaan mun ratsastustuntia oikeilla hepoilla tuo asu päällä... x)

Tässä näkyy ihanasti tuo uusi hepo :3


    Tallille otimme Dellan ja Wandan mukaan muovipussissa, sillä tarkoitus oli ratsastaa sieltä kotiin. Ja niinhän me myös teimme! :) Oli mukavaa vaihtelua ratsastaa niityillä ja leikkipuistossa. Hypimme myös trampoliineillä ja säikyimme outoja ääniä maalejen yli hyppiessämme. Kaikinpuolin mukava ilta siis Cx Mutta joo tällaiset perus maastolenkit meillä taas tällä kertaa. Ensi postauksessa nähdään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)