sunnuntai 23. marraskuuta 2014

♥Champin ensilumi♥

Heii pitkästä aikaa! Joku aikaa sitten valmistui tallimme ensimmäinen oikea varsa! Champ on nyt reilu kaksi viikkoa vanha, joten koulutus on jo alkanut. Tänään kokeilimme ensimmäistä kertaa kunnolla taluttamista. Viikko sitten kokeilimme Even kanssa riimuun totuttamista ja harjausta. Poni oli kuten vanhempansa: hankala. Fiona ja Sky ovat siis tosiaankin varsan vanhemmat, jos joku ei sitä tiennyt. :D

Söpöläinen :3
Ensimmäiset talutusyritykset eivät sujuneet ihan suunnitelmien mukaan. Champ villiintyi täysin lumesta ja karkasi autotielle. Siellä se sitten laukkasi ihan villinä, kunnes ei jaksanut enää liikkua. Poni pysähtyi lumikinokseen ja alkoi piehtaroida. Lopputuloksen näättekin sitten seuraavassa kuvassa. Champista otimme myös muutaman muotokuvan, mutta en nyt valitettavasti saa niitä tääne kun tietokone ei oikeen tykkää musta.

Aika hienot hanskat ja upea asento!

Kuka kuvassa komeileekaan? Uusin hevoseni MM's Gimme Gimme Gimme. Lempinimeä en ole sille vielä keksinyt, mutta se on erikoistunut lännenratsastukseen. Kyllä se silti ihan kivasti hyppäsi :D
Tynnyrinkiertoa :D

Mitäs toi harja säätää jotain omiaan? :'D

 Tuon oranssin kankaan sain muuten tasan viikko sitten synttärilahjaksi. Sain myös muutamia muita kankaita ja pidin synttäri"leirin" joista tuleekin postausta myöhemmin. Nyt laitan teille vielä kuvan ja toivotan hyvää yötä! :)

Se ei tykännyt kaviokoukusta, joten alkoi temppuilla. Riimuhan siitä kärsi ja kuvassa näkyy lopputulos.  Aika täydellinen kuva rajauksen puolesta ja muutenkin. No öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)