sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Maastokuvia ja muuta mukavaa

  Kuluneen viikon aikana en ole tehnyt keppareiden kanssa juuri mitään. Tämän takia postauksiakaan ei ole tullut. Perjantaina kuitenkin pääsin pitkästä aikaa kepparoimaan, ja siltä päivältä nämä kuvat onkin otettu. :)
 


Minä ja Max-poju pellollaMun ja Maxin herkkä hetki :'DEven uusin hevonen Dewi ja Max :3Myin kuunkukan kisoissa Snjórin Hopsulle. Siinä vasta hieno ratsukko!
  Perjantaina suuntasin melkein heti koulun loputtua Evelle mukanani Max ja uusi nimetön heppa. Perille päästyäni aloimme pian hyppiä esteitä. Mulla oli jalat tosi kipeet vielä edellisestä päivästä, joten mun osalta hyppimisestä ei oikein tullut mitään. Totesin kuitenkin, että kisoista ostettu hevonen hyppää mallikkaasti ja menee koulua sitäkin paremmin.
 
   Lyhyen hyppimisen jälkeen Allu ja Hopsu löysivät tiensä Evelle. Hopsu piti meille pienen tunnin, jonka menin aluksi uudella hepalla ja sen jälkeen Dewillä. Uusi hevoseni tuntui oikein kivalta, tosin hieman tuliselta. Se pukitteli aika paljon, eikä oikein tykännyt muista ratsukoista. Temppuilusta huolimatta se meni välillä ihan nätin näköisest. :) Tultiin kahden esteen innaria, joka meni välillä hyvin. Välit olivat tosiaankin sen verran tiukat, että aina ei sujunut ihan täydellisesti... :D
    Muutamien toistojen jälkeen vaihdettiin hevosia. Mulle tuli Even Dewi-heppa. Se tuntui aivan erilaiselta kuin mun hevoset, ja sillä meneminen oli kivaa vaihtelua. Muutaman esteen jyräämisen jälkeen pääsin esteet ihan hyvin. :D Kun Hopsu ei enää kestänyt mua kyllästyi opettamiseen, lähdimme maastoon, josta ylhäällä olevat kuvat ovat. Mä otin ratsukseni Maxin. Näin jälkiviisaana voin sanoa, että pikkuruinen shetlanninponi oli huono valinta. Muiden hevosten askeleet olivat niin paljon pidemmät, että Max-raukka joutui kipittämään aivan täysiä muiden perässä.


    Hopsun lähdettyä kotiinsa, päätimme käydä katsomassa mielenkiintoiselta näyttävää aukiota, joka osoittautuikin oikein ihanaksi paikaksi. Yllä olevesta kuvasta ei edes näy kunnolla, miten monta kaatunutta puunrunkoa siellä on! Innostuin hyppimään puunrunkojen yli Maxilla ilman varusteita. (turvallisuus ennen kaikkea) Päätimme Even ja Allun kanssa tulevamme joku päivä laittamaan paikan kuntoon. Nyt siellä oli hieman hankala hyppiä, kun katkeilleet oksat peittivät maan. No jokatapauksessa aukio soveltuu paremmin kuin hyvin maastoestepaikaksi, ja on ennen kaikkea suojaisempi kuin edellinen paikka. Edellisellä paikalla olemme nähneet ties kuinka monta tuttua, joita emme välttämättä olisi keppareiden kanssa halunneet nähdä.
    Kovasti valittelin kuvien pimeyttä, mutta en tietenkään fiksuna ihmisenä tajunnut laittaa sitä salamavaloa päälle... -.- Vaikka kuvien laadulla ei voi kehuskella, yrittäkää kestää!Max ponnistaa....

.... Max liitää.... (ja mun käsi elää omaa elämäänsä?)


.... ja Max laskeutuu!
   Koska kuvat päättivät olla ihanan laadukkaita, saatatte ihmetellä kolmea viimeistä kuvaa. Vaikka se ei siltä välttämättä näytä, hyppään sellaisen ihme ojasyvennyksen(?) yli.
   Eve kyllästyi pian kuvaamaan mua, joten jatkettiin matkaa. Paluumatkalla onnistuin dippaamaan koko mun kengän mutaan ja Max sai jonkun kohtauksen... :D Huppistakeikkaa!
    Kun päästiin perille, aloin tehdä banneria Even tietokoneella. Lopputuloksen näättekin täältä.  Halusin kokeilla vähän erilaista banneria, ja olen lopputulokseen kohtalaisen tyytyväinen. (Eve ja Allu tosin menettivät hermonsa, kun olin liian pikkutarkka) Halusin saada syksyiseen ulkoasuun sopivan bannerin, siinä asiassa mielestäni onnistuin. Mitäs tykkäätte? :) Rehellistä kommenttia vaan tulemaan!
 
Rakastan tätä kuvaa! :3 <3
     Ensi postauksessa nähdään! :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)