tiistai 28. lokakuuta 2014

Hyppelyitä ja uusi este-enkka

  Viikonloppu sujui mukavasti mummolassa Maxin kanssa. Mulla oli jalat lauantaiaamuna vielä tosi kipeet, eikä kävelemisestäkään oikein tullut mitään. Niinpä järkevänä tyttönä menin ulos hyppimään!


   Alkuverkkojen jälkeen aloin heti hypätä ämpäreistä kyhäämääni okseria. Päätin yrittää hypätä sitä oikeassa laukassa, joka on mulle todella vaikeaa. Yli 40cm esteitä en vaan pysty oikeasti hyppäämään siinä laukassa. Muutaman kerran kuitenkin onnistuin hyppäämään okserin oikeassakin laukassa. Kenttä oli tosi liukas, joten tietysti lensin heti alkuun pepulleni... :'D  Mun jalat tuntuivat tosi jäykiltä, joten päätin etten hyppäisi tänään kovin korkeita (miten siinä sitten kävikään... Se selviää lukemalla!)
  Kun olin tullut okseria muutaman kerran, ryhdyin hyppäämään 70cm korkeaa tuoliestettä. (Siitä mun jalat eivät kyllä tykänneet.) Max hyppäsi kuitenkin ihan kohtalaisen hyvin. Muutaman hypyn jälkeen ruvettiin tulemaan ensin 70cm estettä, josta suoraan okserille ja okserilta taas 70cm esteelle.

Haluaako joku oikeesti selittää mulle, mitä ihmettä tässä kuvassa tapahtuu?! xD Koiran pää lahnaa tossa etualalla ja mä vedän jotain sammakkohyppyjä tuolla?!
          

          

 Max alkoi mennä niin kivasti, että päätin korottaa tuoliestettä 80cm korkeaksi ämärien avulla. Poni ei ollenkaan pitänyt oudon näköisestä viritelmästäni, joten aluksi tuli muutama kieltäytyminen. Kunhan Max tajusi, että este oli tarkoitus hypätä, alkoi mennä jo paljon paremmin. Hyppäsimme esteen muutaman kerran onnistuneesti.


Ihme muna-asento C': 
  Mun jalat alkoivat tuntua vähemmän kipeiltä, joten päätin nostaa estettä vielä noin 90cm korkeuteen. Monen kieltäytymisen ja pudotuksen jälkeen, pääsimme vihdoin esteen puhtaasti yli pari kertaa. Hypättyäni muutamia kertoja, ajajttelin pienien välikäyntien tulevan tarpeeseen. Välikäyntien jälkeen jatkoimme taas hyppimistä. 

Hieno poni ja hyppy kivalla ilmavaralla <3

Ei taas näitä sammakkohyppyjä -.-
 Arvaattekin jo varmaan, mitä nyt sanon? "Että sitten korotettiin estettä vielä lisää" No niinhän mä tein :D Esteestä  tuli noin 95cm korkea. Jokaisesta korotuksesta seurasi ainakin viisi kieltoa. Lopulta estekohosi kuitenkin jo yli metrin. Edellinen este-ennätykseni oli pari senttiä päällemetri, joten pakkohan mun oli lähteä tavoittelemaan sitä uutta enkkaa, kun kerran jo näin korkeita hypättiin. Estekorkeus nousi ehkä 2cm kerrallaan, joten homma oli aika hidasta. Lopulta kuitenkin este oli jo 108cm korkea. 

Aika kaunis este
 Tämän esteen ylittäminen vaati todella monta kieltoa, mutta monen yrityksen jälkeen Max lensi sen yli pudottamatta puomia.

Laatukuva mutta koettakaas silti pärjätä.
Esteen yliettyäni olin ihan fiiliksissä! Tänäänhän ei pitänyt kovin korekita hypätä ;D Kuunkukan kisoissa mua jäi harmittamaan tosi paljon, kun en sitä 110cm korkeaa estetta päässyt, ja otin tavoitteeksi että vuoden 2015 SM-kisoihin mennessä pääsisin 110cm esteen. Nyt kun olin jo niin lähellä sitä korkeutta, päätin korottaa estettä vielä muutamalla sentillä väsymyksestä huolimatta. Toisinsanottuna kasasin tuolien, ämpärien ja äidin kenkien päälle vielä crocsit. Cx Ja niin minä ja Max hyppäsimme oman ennätykseni: 112cm. En voi sanoa olevani pettynyt suoritukseen!! :) Seuraavana tavoitteenani onkin päästä 115cm niihin SM-kisoihin mennessä. 

Sunnuntaina en hyppinyt paljoa, sillä jalat olivat (yllätys yllätys) taas kipeät. Sen sijaan kävimme Maxin kanssa sellaisella 1km pituisella maastokäppäilyllä. Sieltä päädyimme rannalle, jossa sain ponista kivoja kuvia.On se vaan niin söpö :3

Ensi postauksessa nähdään!

3 kommenttia:

 1. Näillä näkymin ensivuoden SM:ät ovat hiukan vaakalaudalla, joten voi myös olla ettei niitä pidetä.

  VastaaPoista
 2. Mul on sillee et en oikee välitä lukee blogeja mut sun blogi on poikkkeus. Tätä on oikeest tosi kiva lukee ja saat täst tehtyy sellasen hauskan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw :3 kiitti oikeesti ihanasta kommentista! Piristi kivasti mun iltaa. Mukava että tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)