keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Della Mallorcalla part 1Perjantaina 10.10.2014 Della pakattiin matkalaukkuun ja matka kohti Mallorcaa saattoi alkaa.

Sieltä se poni tulee :3

Lento kesti neljä tuntia, joten olimme perillä hotellissa vasta neljän aikoihin lauantaiyönä. Menimme samantien nukkumaan. Herätys oli seitsemän aikoihin ja aamiaisbuffetin jälkeen kävimme vähän tutustumassa paikkoihin. Pienen rantakävelyn jälkeen tulimme takaisin hotellihuoneeseen, jossa otin Dellan pois matkalaukusta ja kiinnitin siihen kepin. Hieman illemmalla kävin vähän ratsastelemassa pienellä parvekkeellamme.


    Della oli hieman kankeamonen tunnin matkalaukussa matkaamisen jälkeen. Pikaisten alkuverkkojen jälkeen harjoittelimme etuosakäännöksiä suoraan ravista. Della oli oikein kuuliainen. Pienestä kankeudesta huolimatta se taipui kohtalaisen hyvin. Siirtymiset sujuivat lähes aina todella hyvin, mutta etuosakäännöksissä oli vielä parantamisen varaa. Kun olin tehnyt tätä jonkin aikaa, mukaan tuli myös laukannostoja. Käännöksen jälkeen nostettiin vastalaukka, ja laukattiin kulmaan saakka, jossa tehtiin laukanvaihto. Lyhyt sivu laukassa ja pikän sivun alussa koko homma taas alusta. Muutaman epäonnistuneen noston jälkeen vastalaukka nousi tosi kivasti, ja laukkakin vaihtui ilman raviaskelia välissä. Toistimme harjoitusta muutamia kertoja, kunnes siirsin raviin ja otin vielä loppuravit ja -käynnit. Ohikulkijat kummastelivat vähä touhuamme, mutta se ei näyttänyt häiritsevän Dellaa.
    Otin ponilta varusteet pois ja jätin sen pavekkeelle syömään palmua Cx Poni muuten tykkäsi palmusta! Pian menimmekin jo nukkumaan, ja hain Dellan sisälle.

  Sunnuntaiaamuna herätys oli 6:30, sillä luvassa oli aamu-uinti. Raahasin rannalle luonnollisesti mukaan myös Dellan, joka pääsisi hieman kahlailemaan. Puin sille hotellissa suitset päälle, mutta heti rannalle päästyämme riisuin ne :'D Rannalla oli meidän lisäksemme vain muutama ihminen, joten saimme ratsastaa rauhassa. Della ei aluksi yhtään tiennyt, mitä sen olisi pitänyt tehdä. Poni oli aivan hämillään upottavasta hiekasta ja ennenkaikkea merestä! Eihän se ollut ikinä käynytkään vedessä. Lyhyehkön kahlailun ja muun laukkailun jälkeen innostuin ottamaan Dellasta ihania rantakuvia <3Kauhistukaa mun naamasta! >:)

Maanantaiaamuna en ottanutkaan Dellaa mukaan aamu-uinnille, sillä tarkoituksena oli käydä ainoastaan lyhyellä uintireissulla.  Illalla poni pääsi kuitenkin hotellin leikkupuiston nurmikentälle hieman purkamaan energiaa. Pieni yöllinen kaulanaruilu teki meille molemmille ihan hyvää, sillä siinä piristyi kivasti. Aluksi mentiin ihan käyntiä ja harkoittelimme hieman koululiikkeitä kuten pohkeenväistöä ja takaosakäännöksiä.  Ravaamaan siirryimme asvaltille, sillä nurmikenttä oli todella epätasainen. Della ravasi oikein kivasti. Se lyhensi ja pidensi askeltaan tarvittaessa, ja toteli hyvin. Musta onkin aina tuntunut, että Della menee paremmin kaulanarulla kuin suitsilla.  Laukannostot sujuivat ongelmitta, ja laukka oli kaunistakatsottavaa. Poni laukkasi todella sujuvasti, eikä vikuroinut yhtään. Lopuksi kävelimme vielä loppukäynnit nurmella. Lisäksi Della pääsi tutustumaan puistossa olleeseen hevospatsaaseen :3


Tiistaina Della tuli taas mukaan aamu-uinnille. Tällä kertaa kuvasimme vähemmän, ja laukasimme enemmän. Innostuinkin ajamaan Dellaa ihan kiitolaukkaan asti, ja niin me nelistimme pitkin tyhjää rantaa auringon noustessa vuoren takaa. Tällä kkertaa ponikin uskaltui hieman syvemmälle, joten kahlasimme kohtalaisen pitkälle.  Kova aallokko ajoi meidät kuitenkin takaisin rantahietikkoon.Hieno ponimus <3

Mitä toi poni tekee? CxAallot hyökkää! PAKOON!!        Uinnin ja aamupalan jälkeen lähdimme edellämainitulle vuorelle pienelle kahden tunnin vaellukselle. Luonnollisesti Dellan kanssa! Tällä kertaa otin ponille ihan suitset ja martingaalit. Palmut ja lämmin ilma olivat todella kivaa vaihtelua Suomen kuusimetsissä maastoiluun, ja viihdyimme todella hyvin. Kiertelimme vain vuorea ympäri, kunnes tuli niin kuuma että oli pakko palata takaisin. Maastossa oli kuumuudesta huolimatta todella kivaa!


Oli niin outo ilme ettei mitään rajaa! xd
Ihana kuva, mutta poni ois kyllä uudelleentäytön tarpeessa!

Lepotauko :3Della näyttää ihan oudon väriseltä! :c


Jep jep... Eikun vaan täyttämään uudelleen!

Maastoilun jälkeen pääsin muuten ratsastamaan myös ihan oikealla ponilla :)

   Jottei postaus venyisi monen kilometrin mittaiseksi, teen vielä lopuista päivistä toisen osan. Kakkososasta ei tosin tule yhtä pitkää. Kiva jos jaksoit lukea ja tuplasti kivempaa olisi vielä jos kommentoisit ;D Ensi postauksessa nähdään!

Anna&Della

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtava postaus! Tää on ihan paras! ♥ Kuvat on niin mush :"3 Upeita! Jeijj :3 :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään tälläistä postauksista, tekstiä olis voinu olla enenpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pidän tuon mielessä kun teen seuraavaa osaa

   Poista
 3. Ihana postaus����

  VastaaPoista
 4. ihana postais ihanii kuvii :3 ja Della on niin hieno <3

  VastaaPoista
 5. Della on niin ihana että syön sen! ^^ Jännä kattella kuvia vuonohevosesta palmujen seassa :''D (koska lähtökohtasesti vuoniksistahan tulee mieleen Norjan vaivaiskuivut ja vuorien rinneniityt yms. ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä syö saattaa tulla maha kipeäksi ;D Juu onhan se vähän ristiriitaista Cx

   Poista
 6. 4 kuva alhaaltapäin on kyllä lempparini! Rakastuin :D

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanan näköinen ranta tuolla Mallorcalla. Ja muutenkin oot hyvä ottaan kuvia. Kunpa pääsisin itekkin. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)