lauantai 16. elokuuta 2014

Hevosella pääsee, mutta lehmällä myös

Taas on ollut hiljaista. Mulla on ollut ihan kamalan paljon kaikkea, niin keppariblogin pitäminen on vähän unohtunut... :D No joka tapauksessa olen nyt taas täällä. Jeij! Ihan ensimäiseksi haluan sanoa, että Väiski 2014 oli h u i k e a!!! Edes siellä en päässyt eroon keppareista, vaan savumme maskottina toimi eräs hyvin komea keppari herra.

Naiset ja herrat, saanko esitellä: Iku-Santeri
   Vaikka leiristä jaksaisinkin jauhaa ties kuinka pitkään, te ette varmaan jaksaisi lukea. Niinpä siirryn itse asiaan! Otsikosta voittekin päätellä, että olen käynyt ratsastelemassa uudella Onni-sonnilla. Perjantaina menimme Allun ja Hopsun kanssa maastoesteille ratsastamaan ja mulla oli Onni ratsuna. Olkaa ylpeitä musta, sillä jaksoin jopa raahata uuden kamerani mukaan! :3

 Jos ihmettelette että mitä mulla on kädessä ja Onnilla kaulassa, niin se on raippa ja ne ovat Pavun (uuden ponin) martingaalit. Onni on nimittäin aika jukuripäinen välillä.

   Aloitimme tunnin verkkaamalla itsenäisesti. Yritin saada Onnin pidentämään askelta vähän, kun se tuntui suorastaan hiippailevan. Helppoa se ei ollut, mutta lopulta sonni suostui vähän yhteistyöhön. Heräteltyäni sitä vähän, aloin hypätä pieniä esteitä. Onni tuntuu nauttivan hyppäämisestä, eikä kieltojakaan tullut kovin montaa. Muutaman verkkahypyn jälkeen aloimme harjoitella laukanvaihtoja esteen päällä. Kuten arvata saattaa lehmällä siitä ei tule mitään, joten päätin suosiolla vaihtaa laukan esteen jälkeen ravin kautta. Se sentään onnistui kohtalaisen hyvin. Kun olimme tehneet tätä harjoitusta jonkin aikaa, aloimme hypätä rataa. Onni hyppäsi sujuvasti, jos muutamaa kieltoa ja pukitusta ei lasketa.

                                                            Taas toi mun käsi säätää omiaan....

Huomatkaa Onnin hieno häntä c:
Kuumuus alkoi käydä niin sietämättömäksi, että päätimme lopettaa tunnin tähän. Käytiin vielä hakemassa Allulta pyörät, jonka jälkeen pyöräilin pikkuhiljaa kotiin. Mulla oli tarkoituksena hyppiä vielä kotona, mutta olin niin väsynyt, että hylkäsin ne aikeet.

    Postaus taitaakin sitten loppua tähän ja minä taidan mennä nukkumaan! Öitä sinnekkin :)
   

2 kommenttia:

  1. uuii, toi Onni:3 keskiviikkona se (ja pari muutakin :"D) mukaan ;) On aika komea toi .. Iku-Santeri..? xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu otan Onnin ja varmaa ainaki Pavun mukaan! :D Ja kyllä. Ihku-Santeri on komee x)

      Poista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)