sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mökillä ponien kanssa

Hei pitkästä aikaa! Postauksia ei ole tullut vähään aikaan, sillä olen ollut Saksassa, Allun mökillä, mummolassa ja taas mökillä. Eilen tulimme mökiltä takaisin mummolaan, joten nyt jaksoin avata tietokoneen ja ryhtyä kirjoittamaan postausta. Jokatapauksessa kerron nyt siitä ensimäisestä mökkireissustani.
    Reilu viikko sitten äiti heitti mut, Maxin ja Leon ystäväni Allun mökille. Olin siellä kaksi yötä ja kolme päivää. Heti kun olin asettunut taloksi, menimme pihalle hyppimään esteitä. Minä menin Maxilla ja Allu meni hänen uudella karvaturilaallaan, jonka imeä en nyt satu muistamaan. Max oli oikein kiva, tosin pukitteli aika paljon. Estekorkeus oli noin 80-70cm.

Taas yksi näistä mun nerokkaista sensuroinneistani....

SE KIELSI!

Kaksi kysymystä: 1, Mitä mun käsi tekee? 2. Mitä mun varjo tekee?!!!!! O.o
Lyhyen hyppimisen jälkeen meillä oli niin tuskallisen kuuma, että päätimme mennä uimaan kivenheiton päässä olevaan järveen. Todettuamme järven sinilevätilan hyväksi, laitoimme uikkarit päälle ja menimme polskimaan. Mulla oli Leo ja Allulla hänen turilaansa, jonka nimeä en edelleenkän muista.
Allu ja turilas :3

Leo katsoo taivasta

Leo ja joku outo muuli minä kahlailemme


Uimisen jälkeen pidimme lyhyen tauon, jonka jälkeen lähdimme taas hyppimään. Allulla oli taas turilaansa ja mulla oli Max. Tällä kertaa päätimme mennä ilman varusteita. Siitä ei tietenkään syntynyt mitään hyvää, vaan molemmat hevoset riepottelivat meitä pitkin pihaa. Ainakin melkein. Kun saimme Maxin ja turilaan kuriin, hyppäminen alkoi sujua paremmin :D Tietenkään esteen jälkeisiltä pukeilta ei voitu mitenkään välttyä, mutta tällä kertaa se oli vain yksi pukitus, eikä sarja epämääräisiä laukkapukkipystyynnousemis-juttuja x)

Mulla oli siis uimapuku tossa paitana, älkää ihmetelkö :D
 Mun ei oikeasti pitäis hypätä ilman varusteita... Jos mulla ei ole ohjia, joita pitää kädessä, mun toinen käsi harhailee tuolla jossain varsinkin vähän korkeammilla esteillä! :/ onko kellään samaa ongelmaa?
estekorkeus n. 90cm
Rankan päivän jälkeen unen luulisi maistuvan hyvin, mutta toisin kävi. Pelattiin kännylköillä varmaan puoleen yöhön saakka, jonka jälkeen nukuttiin molemmat tosi katkonaisesti. Aamulla jaksettiin silti molemmat nousta syömään aamupalaa.

Aamupalan ja muiden askareiden jälkeen lähdettiin hortoilemaan metsään maaston. Siellä ei kuitenkaan viihdytty kovin itkään, vaan mentiin taas uimaan.
Hieno poni :3

Maxin todella outo pukki x)
Halusin pitkästä aikaa oikeasti uida kepparin kanssa. Niinpä Max-parka sai muovipussin päähänsä ja joutui sokkona veteen. Max innostui oikein kunnolla, kun ei tarvinnut varoa kastumista jatkuvasti. Niinpä muut vedessä olleet saivat mukavasti roiskeita päälleen. Hehheh...
kavionjälkiä rantahiekassa

Anteeksi epämääräinen sensurointi, mutta kuvaan oli änkenyt liikaa ihmisiä

Maxin kanssa oli ilo uida ja tekisi sen uudestaan milloin tahansa uudestaan. Ponikin säästyi suuremmitta vesivahngoitta. :)
    Uimisen ja piehtaroimisen jälkeen jäimme vielä kuivattelemaan laiturille. Maxista tuli otettua muutama onnistunut ja parisataa eäonnistunutta kuvaa.

Painakaa viimeinen kuva tarkasti mieleenne, sillä se on viimeinen kuva, mikä kamerallani on otettu ja tullaan ikinä ottamaan. Nimittäin tämän kuvan jälkeen kamerani päätti tehdä itsemurhan sukeltamalla laiturin alle. Onneksi muistikortti kuitenkin pelastui!! Muistakaa siis lapset: Viekää kameranne uimakouluun, ennenkuin annatte niiden sukeltaa! Älkääkä jättäkö niitä veteen ilman valvontaa.
   Tämän tradegian jälkeen menimme kuitenkin Jaatallille irtotunnille ihan oikeilla hevosilla. Opin siellä hurjasti ja aloin toden teolla harkita tallin vaihtamista. Harmi että Jaatalli sijaitsee niin kaukana meistä, muuten alkaisin varmasri ratsastaa siellä!Ratsukseni sain Shalla-nimisen hevosen, joka osoittautui oikein kivaksi ratsuksi.

Viimeiseltä päivältä mulla ei olekkaan kuvia, kuten arvata saattaa :D Emmekä me silloin ehtineetkään hirveästi mitään tehdä, kun äiti tuli hakemaan mut melkein heti aamupalan jälkeen. Kivaa oli ja ensivuonna tulisin enemmän kuin mielelläni uudestaan Allun mökille :) Nyt en idennä postausta enempää, vaan sanon heihei ja kiitos jos jaksoitte lukea loppuun!

3 kommenttia:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)