tiistai 22. heinäkuuta 2014

Hevosten kuvailua

Heips! :) 

Toissapäivänä päätin pitkästä aikaa hyppiä Toffella esteitä. Tallin vanhin asukki on jäänyt vähemmälle liikuttelulle jättimisen päänsä vuoksi. Kaikki sujui kuin tanssi. Pääsimme matalien esteiden yli hitaasti, mutta varmasti. Hyppäsimme esteitä, teimme tiukan kaarroksen ja PAM! Kaaduin nilkan päälle ja siinä sitten venähti nivelsiteet. Tänään pystyn onneksi jo laskea nilkalle painoa ilman suurempia kipuja, joten ehkä voisin taas yrittää ratsastaa hieman parin päivän päästä.
   Tähän postaukseen tulee nyt kuvia toissapäivältä, kun hypittiin serkun kanssa Leolla ja Maxilla. Lisäksi loppuun tulee hepoista muutama hieno poseeraus. Kuvissa esiintyvät Leo, Max ja Toffe.
Sammakkohyppy x)Estekorkeus oli reilu 70cm ja Leo ylitti sen kevyesti. Poni on alkanu totella paremmin, eikä enää kiihdytä ennen estettä ollenkaan niin pahasti. (Jeij :3)Mä rakastan tota Leon kieltä  :3    Mulla on ollut tässä pari päivää aikaa tehdä kaikenlaisia keppari-juttuja. Aloitin Leolle kankien tekoa. Leollahan on kuolaimettomat BB-suitset juuri tällä hetkellä. Äiti osti mulle vihdoin vanua, joten sain täytettyä keppisonnin. Pojun nimeksi tulee Metsämansikan Onnenpoika "Onni". Tein myös onnille suitset/riimun. Riimussa on sen verran säätövaraa, että sitä voi käyttää yleisriimuna. Onnia varten tein siihen myös irrotettavat ohjat. Lehmien kanssa kun ei yleensä käytetä suitsia :D Lisäksi olen kokeillut "vammaisratsastusta" Maxilla. Se on muuten tavallista ratsastusta, mutta normaalin kävelyn sijasta hypinkin yhdellä jalalla. Max ihmetteli touhua hetken, mutta pian tajusi jutun idean ja meno alkoi luistaa. Yhdellä jalalla hyppiminen oli kuitenkin sen verran uuvuttavaa, että ratsastus jäi lyhyeksi. Oli kuitenkin kiva päästä ratsastelemaan koko päivän sisällä olon jälkeen.
    
   Jos mun jalka paranee maanantaihin mennessä, lähden reilun viikon mittaiselle partioleirille, Väiskille. Sinne en ota puhelinta mukaan, joten postauksia ei ole tulossa. Ehkä mä saisin vielä ennen sitä pari postausta kirjoitettua(?) No ei mulla sitten muuta :) Nähdään taas!

1 kommentti:

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)