lauantai 28. kesäkuuta 2014

Taas uusia hevosia

Heii! :)
Varautukaa! Tämä on kännykällä tehty postaus, eli kuvien laatu ei ole 6/5.
    Jokatapauksessa olen viimeisen kolmen päivän aikana saanut aikaan kolme uutta ponia. Tai miten sen nyt ottaa. Periaatteessa olen tehnyt vain yhden,  sillä toisen muokkasin Allusta ja toinen on se huovutettu keppari.  (Sain sen viimein valmiiksi!!) Kuvat niistä ovat tuolla postauksen lopussa, sillä en niitä kännykällä saa tänne siirrettyä.
  Joskus pari viikkoa sitten uudistin myös Toffen. Tuolla alhaalla on ennen ja jälkeen kuva. :)
     Keskiviikkona aloitin Kasperin varsan. Päätin tehdä siitä oikean pullaponin, ja sellainen siitä tulikin. (Se on tuo ruskea pikkuinen noista kuvista) Nimeksi tuli Maximal Juku "Max". Poni on oikein villi, mutta pienellä vaivannäöllä sen saa menemään oikein hyvin.  Eilen illalla hypinkin sen kanssa 90cm hyvällä ilmavaralla. Tosin laskeutuessa työnsin pottuvarpaani jotenkin kummallisesti sen ohjien väliin ja me molemmat siinä sittwn maattiin meidän olohuoneen lattialla.... alakerran naapurit varmaan tykkäs. :D
     Torstaina päätin saada sen pääsiäisenä aloitetun huovutetun kepparin valmiiksi ja eikun vaan tuumasta toimeen. Poni onnistuikin hyvin ja sai nimekseen Little Nightlight "Leo". Leo on osaava ori, muttei kuitenkaan sovi aloittelijoille tempperamenttinsä takia. Sillä on kauniit ja ilmavat askeleet ja se on muutenkin mukava ponimus :) (se on toi vaaleanruskea huovutettu keppari  noista kuvissa)
    Perjantaina olin lopen kyllästynyt Allun ulkonäköön, (Voitte käydä katsomassa lisää kuvia nettisivuiltamme) joten päätin uudistaa sitä. Harja ja korvat pysyivät suurimmaksi osaksi ennallaan, mutta kaikki muu kangasta lukuunottamatta uudistuikin täysin. Mielestäni siitä tuli ihan söpö ja tänään serkkuni sai jonkun söpöyskohtauksen nähdessään uudistetun ponin. Ilmeisesti uudistus onnistui.  :) (se on valkoinen norjanvuonohevonen)
   Eilen päätin joskus puoli yhdeksän aikaan illalla hyppiä vähän esteitä. Me asumme kerrostalossa ja meidän alakerran naapuri (joka sattuu olemaan mun luokalla) onkin usein valittanut mulle koulussa, kun mä jotain hypin meiän olohuoneessa xD Kyseinen henkilö ei siis (kai?) tiedä kepparoimisestani. Suitsin Maxin ja kunnon alkuverryttelyn jälkeen aloin tulla 40cm pystyä. Max vaikutti tosi kivalta ja hyppäsi hyvin.  Vähän kerrallaan korotin estettä ja pian se olikin jo metrin korkuinen.  Olin tosi tyytyväinen, kun pitkästä aikaa onnistuin hyppäämään metrin! ! Sitten äiti tosin suuttui, kun pidin mukamas niin kovaa ääntä. Sen seurauksena korjasin esteet pois ja menin tyytyväisenä suihkuun.
   Anteeksi jos/kun postaus oli vähän sekava, mutta menen tästä syömään :) loppuun laitan vielä kuvia uusista hevosista ja vähän muustakin.  Kiitos kun jaksoot lukea!

3 kommenttia:

 1. Allun nykyinen turpa on ehkä turhan pallukka, mutta ei sitä voi kuin söpöksi sanoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (vastaus ihanan myöhässä) Mutta joo se on "vähän" pallukka x) Mutta Allu/nykyään Twix kiittää. :3

   Poista
 2. Millä sait leikattua tuon huovutetun kepparin pään vaahtomuovista jos teit sen vaahtomuovista😁

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)