sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uusia hevosia


Moi taas :D

En tohon SM-kisa postausta viittinyt enempää pidentää, joten tein uuden postauksen mun uusista hevosista. Käytiin joku aika sitten eurokankaassa ostamassa uusia kankaita. Sieltä löysin lehmävelboaa, valkoista karvakangasta ja mustaa tekoturkista. Lisäksi SM-kisoista ostin siis samettia ja karvakangasta.

Olen siis kavereilleni tehnyt "tilaushevosia". Kaksi arabia ja yksi lipizza. Toisesta arabista teinkin jo postauksen.  Toinen arabi taas näyttää tältä:

Anteeksi kht toronto pöllin kuvan sieltä.
Tämäkin on pöllitty sieltä... Mutta tuolta se lpizza näyttää. Siitä tuli aika onnistunut, vaikka itse sanonkin.

 
Tätä kuvaa e sentään oo kopioinu mistään! :D Huomatkaa mun hyppy 6/5


Tääkin hyppy on tosi kaunis xD

Jos haluatte nähdä noista komistuksista  (toivottavasti ne on poikia) lisää kuvia niin käykää katsomassa kht toronto! No kun vihdoin sain noi tehtyä, niin olihan mun pakko tehä itsellei pari uutta hevosta.

Kuvassa "Petrix" Nimen keksimme sokerihumalassa ja luultavasti sen nimi tulee vielä vaihtumaan.  Kankaan ostin siis SM-kisoista kolmella eurolla. Petrix vaikuttaa todella hurjalta tammalta, joka on parhaimmillaan maastossa, Rodutaan se on Ahalteke.
Suitsien yksityiskohtia


Mulla on jo pidempään ollut haaveena tehdä musta shettis ja toissayönä sain sen aloitettua. Täytyy sanoe, että kangas, josta sen tein, on todella hyvää ja hevonen valmistuikin tänään. Poni sai nimekseen Terminator. Arvaako kukaan mitä elokuvaa katsoin, kun sain idean tuohon poniin? ;D

Siitä tuli kyllä suloinen ja pörröinen :3

Eihän se edes muistuta ponia! Karvapallo se on. Pitäisihän mun varmaan jatkaa joskus sitä huovutettua hevosta.... :D
Perjantaina minä ja tämä ja tämä olimme yhdessä ratsastamassa. Sieltä osa noista kuvista onkin. Meillä meni aika lujaa... Mitäs me siellä syljimme muroja, kun nauratti niin kovasti, hypimme esteitä takaperin ilman varusteita ja mäkin onnisuin kaatamaan esteet muutamaan otteeseen. Pari kertaa taisin myös pudota selästä ja kaatua esteen kanssa ja solmiutua ohjaan ja.... No ehkä tajuattekin, että meno oli aika hurjaa. Taisin myös luvata, että teen kaverilleni tällaisen "tilauhevosen".  Mikäs siinä. Kesä on pian ja silloin on aikaa ommella. Ja ratsastaa :) Nyt kuitenkin jatkan lätkän katsomista! Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)