maanantai 11. marraskuuta 2013

1 VUOTIS SYNNTÄRIT!!

Tänään kht metsämansikan kotisivut täyttivät yhden vuoden!! :)  Itse talli perustettiin sitä edellisenä kesänä. Olen aika iloinen, että olen suht aktiivisesti jaksanut päivitellä sivuja jo kokonaisen vuoden. Tästä kaikki alkoi:
Kuvassa ensimmäinen hevoseni Toffe imppauspannan kera :D
Tallirakennus on vaihdellut ulkonäköään jo useasti. Se on kuitenkin aina pääosin ollut vaatekaappini.
Tältä se näytti ihan alkuaikoina.

Nyt kun hevosia on jo 18 meillä asumassa on kaapin tila loppunut ja moni on sänkyni takana
anteeks laatu..
Välillä tallissa on ollut mitä oudoimpia virityksiä suitsille ja varusteille, mutta nykyään ne ovat nimikoiduissa laatikoissa kaapissa.
Tällä hetkellä osa hepoista asuukin mummolassa väliaikaisesti. Kotisivuillakin on tapahtunut monenmoista muutosta. Välillä olin lähellä poistaa ne ja tehdä uudet, mutta olen kuitenkin pysynyt wordpressissa :)

Ratsastajanakin olen kehittynyt hieman. Alkuaikoina 80cm tuntui järjettömän isolta esteeltä. Nyt pääsen jo vähän korkeempaa. Sellanen vajaa 105 cm taitaa olla enkka :)  Yksiin estekisoihinkin oon päässy.

Kahdet URL näyttelytkin on käyty. Ericillä ja Fionalla.

Mielestäni paras asisa keppareiden kanssa on uittaminen ja maastoilu. Ja esteet :)

Hepoistaki on tänä aikana tullu eri näköisä ja kaavoja oon tehny niin monta etten jaksa laskee.
Tuollaisia on vuoden varrella tullut väsäiltyä :D KIITOS teille, jotka olette olleet mukana kht metsämansikan toiminnassa tai käyneet vilkaisemassa nettisivujamme yms! Toivottavasti vuoden päästä tulee toinen tälläinen postaus! Ktos ja heihei! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista jo näin etukäteen :)